Најнови вести

Министерствата за економија и за земјоделие со свои претставници во економската дипломатија

12 јуни 2021

Учество на ЗМНР Фатмире Исаки на вториот подготвителен состанок на 29-от Форум за економија и животна средина

11 јуни 2021

Работна посета на Заменик министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија, Фатмире Исаки на Република Хрватска

10 јуни 2021

Учество на Министерот за надворешни работи, Бујар Османи на веб конференција со Стопанска комора на Истанбул

10 јуни 2021

Османи на министерски состанок за надворешни работи во рамките на Берлинскиот процес: Поминавме долг пат и заедно постигнавме значителни резултати во областите на меѓусебна соработка

09 јуни 2021

Средба на министерот Бујар Османи со новоименуваниот амбасадор на Република Србија, Невена Јовановиќ, по повод предавањето на копиите од акредитивните писма

07 јуни 2021

30 години независност – признанија за 30 истакнати личности

06 јуни 2021

Османи на средба со младите аналитичари од тинк-тенк заедницата

04 јуни 2021

Средба на Заменик-министерката за надворешни работи Фатмире Исаки и Шефот на Мисија на ОБСЕ во Скопје, амбасадорот Клеменс Која

03 јуни 2021

Проштална средба на министерот за надворешни работи Бујар Османи со Рут Стјуарт, амбасадор на Австралија

03 јуни 2021
Страница 1 од 34